ReVision AD&ADAS Summit 2022 Agenda

Return to home page

Register for event

Agenda overview

AM session: Trends impacting autonomous and ADAS

PM session: Key technologies advancing autonomous and ADAS

※Speakers and presentation overviews currently being updated


8:30 Registration
9:15 Opening remarks from ReVision Auto&Mobility
AM session: Trends impacting autonomous and ADAS
9:20

Presentation <15min>

「How to spark the innovation needed to develop next generation vehicles」

  • Looking at L3 autonomous and beyond, what kind of innovation - sustainable and destructive - will be required in the vehicle, vehicle OS and software domains? Learn how we can meet this challenge, examining specifically current industry trends and challenges and collaboration between industry, government and academia.

Kazuo Shimizu
Automotive Jornalist

09:35

Presentation <25min>

「Honda's vision for how an autonomous vehicle mobility service can better society」

  • As Japan's population rapidly ages a whole host of social issues are becoming apparent. Honda, in order to address the issues and invigorate public life, teamed up with GM and Cruise to develop autonomous vehicles and plans to launch its autonomous vehicle mobility service in Japan in mid 2020. Find out Honda, GM and Cruise's joint approach to creating this service.

Yasunori Oku
Executive Chief Engineer
Business Development Supervisory Unit
Business Development Operations
Honda Motor Co., Ltd.

10:00

Presentation <25min>

「Realising next-generation ADAS to eliminate road deaths」

  • How can AI technology be leveraged to create more sophisticated ADAS in a realistic development setting considering the complexity of the on-road environment? And how will greater levels of safety change the value of the car? Explore SUBARU’s EyeSight driver assistance technology and the initiatives being taken around AI in the SUBARU Lab.

Eiji Shibata
AD/ADAS Senior General Manager
ADAS Development DEPT
SUBARU Lab
SUBARU CORPORATION

10:25

Presentation <25min>

「How to build a car that gets better everyday」

  • Drawing on notable examples of collaboration with overseas OEMs, this presentation will illustrate the approach needed to create a more advanced vehicle suited to the current day and age, looking specifically at the in-vehicle computers, software and chip design

Thomas Mueller
General Manager and CTO
Wipro Engineering
Wipro Limited

10:50 Networking coffee break <20min>
11:10

Presentation <25min>

「A design philosophy to make in-vehicle software open and autonomous and ADAS updatable」

  • E/E architecture and open standards (AGL, COVESA) are key aspects in progressing autonomous and ADAS and OTA updates for control software. Examine how in-vehicle semiconductors need to evolve in this respect

Hisao Munakata
Senior Director
Automotive Digital Products Marketing Division
Automotive Solution Business Unit
Renesas Electronics Corporation

11:35

Panel discussion <50min>

「Debate how autonomous, ADAS and the shift to software will change how the car is used」

  • What are the car's unique values? Discuss how to recover the cost of the latest technologies and create a more era-appropriate business model.

Kazuo Shimizu
Automotive Jornalist

Yasunori Oku
Executive Chief Engineer
Business Development Supervisory Unit
Business Development Operations
Honda Motor Co., Ltd.

Eiji Shibata
AD/ADAS Senior General Manager
ADAS Development DEPT
SUBARU Lab
SUBARU CORPORATION

Thomas Mueller
General Manager and CTO
Wipro Engineering
Wipro Limited

12:25

Networking lunch <65min>

※Bento box will be provided

PM session: Key technologies advancing autonomous and ADAS
13:25

Presentation <25min>

Continually improving the vehicle using software updates - tackling OTA, regulations, and security

  • Looking at how Mazda is improving functionality with the vehicle, this presentation will address the challenges found in implementing OTA from a legal standpoint and those found in the vehicle electronics space, including hardware, and offer an overview of how we as an industry need to tackle security.

Masashi Yamasaki
Global Security Officer
MDI & IT Div.
Mazda Motor Corporation

13:50

Presentation <25min>

「Utilizing high-definition 3D map data in the ADAS and autonomous era」

  • Starting with how HD maps have expanded to include local streets, this presentation investigate how HD maps can link with sensing technology and take a look at the business outlook - both inside and outside Japan - and the challenges and opportunities arising from ADAS and autonomous

Motoyuki Yamashita
Managing Officer
OEM Business Dept.
Dynamic Map Platform Co.,Ltd.

14:15

Presentation <25min>

「Solving critical ADAS/AD sensing challenges: Raw Data Fusion and Perception Technology」

  • Pinpoint the hurdles in AD/ADAS and discover LeddarTech’s raw data fusion – which fuses data directly from LiDAR, radar and camera. This presentation will include demo videos, examine perception technology trends and discuss how perception technology should be approached moving forward.

Makoto Kitagawa
FBE
xEV Sec. Advanced Mobility Div. Mobility Solution Dept.
NAGASE&CO.,LTD

14:40

Presentation <25min>

「How road surface data can influence ADAS: case studies from Europe」

  • Featuring examples of road surface alert using Audi's cloud service, and work with a leading Tier 1 demonstrating how using road surface data help control an AWD vehicle, this presentation will show how leveraging road surface data can play an important role in advancing ADAS.

Martin Petersson
Sales & Business Development Manager
Marketing & Sales
NIRA Dynamics

15:05 Networking coffee break <25min>
15:30

Presentation <25min>

「Software defined vehicle and OTA」

  • Among case mega-trends, the value of software moving forward cannot be overstated - it will be key to ensuring in-vehicle hardware functions organically and to integrating the vehicle into societal infrastructure. This presentation will explore the kind of framework needed to safely and efficiently update vehicle software.

Hideya Aoki
Head of Segment 1, Japanese OEMs
Architecture and Networking
Continental Automotive Corporation

15:55

Presentation <10min>

「Using image data and AI analysis technology to take autonomous development to the next level」

  • Grasp how emulator technology, virtual reality, huge volumes of dash cam footage and Israeli-developed AI technology are proving key to autonomous car development

Yukihiro Yamamoto
Country Manager
Nexar Japan Inc.

16:05

Presentation <25min>

「Automakers' strategy for achieving autonomous driving: software, hardware, sensors, V2X」

  • Based on the latest research, this presentation will outline what technologies are fundamental to SAE L3 & L4 autonomous, automakers' strategies for AD/ADAS, a power map of chip vendors playing in autonomous, and the current status quo and precise role of V2X for autonomous driving from a global and local Japan standpoint.

Masahiro Otsuka
Senior Consulting Specialist
Product planning & technical strategy
SBD Automotive Japan

16:30

Panel discussion <60min>

「Debate the right approach to leveraging diverse technologies to enhance autonomous and ADAS」

<Moderator>
Masahiro Otsuka
Senior Consulting Specialist
Product planning & technical strategy
SBD Automotive Japan

Masashi Yamasaki
Global Security Officer
MDI & IT Div.
Mazda Motor Corporation

Motoyuki Yamashita
Managing Officer
OEM Business Dept.
Dynamic Map Platform Co.,Ltd.

Hideya Aoki
Head of Segment 1, Japanese OEMs
Architecture and Networking
Continental Automotive Corporation

Yukihiro Yamamoto
Country Manager
Nexar Japan Inc.

Makoto Kitagawa
FBE
xEV Sec. Advanced Mobility Div. Mobility Solution Dept.
NAGASE&CO.,LTD

17:30

Networking reception <90min>

19:00 End of Summit